Afvallenpro

Een bijzondere blik op diverse afvalmethodes

afvallen voor mannen

Wat is het eerste wat er in je opkomt als je denkt aan “mooi” en “een sexy lichaam”? Veel mensen denken dan aan sexy mooie vrouwen. Waar we niet bij stilstaan is dat veel mannen en jongens ook goed voor de dag willen komen en hun lichaam fit willen houden. Je lichaam in vorm krijgen is niet alleen goed voor je zelfvertrouwen, maar ook voor je gezondheid. Daarom vind je hier een aantal tips hoe jongens (tieners) effectief en op een gezonde manier kunnen afvallen.

Stop met een zittend leven

Veel jongens zitten vandaag de dag te vaak en te lang stil. Ze krijgen nauwelijks of geen lichaamsbeweging. Als je de hele dag achter de spelcomputer zit en daarna tv gaat kijken, krijgt je lichaam niet genoeg beweging om de calorien te verbranden die je binnen hebt gekregen. Te weinig lichaamsbeweging kan een aantal ziektes veroorzaken die anders vermeden waren zoals, hart- en vaatziekten, suikerziekte, nier-stenen en overgewicht (obesitas).

 Ga sporten

Als je overgewicht hebt is het lastig om te gaan sporten en om een geschikte sport te kiezen. Maar veel sporten kan soms als enigste werken om van je overgewicht af te komen. Durf je het niet aan om op een teamsport te gaan, kies dan een sport die je alleen kunt doen, of ga desnoods in de achtertuin oefeningen doen om af te vallen. Vind je het leuk om te gaan basketballen, koop een basket en ga actief bewegen (dus niet alleen gooien). Een sport die erg goed helpt bij het afvallen is zwemmen. Bij zwemmen gebruik je al je spieren in je lichaam en het water zorgt ervoor dat het zwaarder wordt voor je lichaam. Het belangrijkste dat je moet gaan doen is bewegen, het maakt niet uit op welke manier.

Let goed op wat je eet

Het is bekend dat jongens een grotere eetlust hebben dan meisjes, maar dit betekent niet dat je zomaar alles kunt eten. Eet je veel junkfood, probeer dit dan uit je leven te schrappen. Lukt dit je niet, probeer het dan te verminderen, je hoeft het namelijk niet helemaal uit je leven te bannen. Een keer per week een klein zakje chips voor de smaak is toegestaan. Het is ook belangrijk dat je meer groenten en fruit gaat eten. Dit helpt je lichaam bij het verwijderen van vet en schadelijke stoffen in de dikkedarm.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :