Afvallenpro

Een bijzondere blik op diverse afvalmethodes

5 super tips voor meiden om af te vallen

Hier 5 tips om snel af te vallen voor meisjes.

Veel tieners en vooral meisjes vinden het vervelend en niet leuk om te moeten afvallen. Een belangrijk punt is dat ze vaak vinden dat het te lang duurt om resultaat te zien. Een aantal zijn bezorgd dat het proberen om snel af te vallen gevaarlijk is voor hun gezondheid. Wat veel tieners niet weten is dat je snel af kunt vallen op een gezonde en verantwoorde manier.

Door je aan de volgende punten te houden, zul je binnen een paar weken resultaat zien op een manier dat je niet loopt te stressen. Sommige van de tips zijn algemeen bekend of zijn eerder in onze andere artikelen voorbij gekomen, maar nog altijd zijn er veel mensen die ze niet correct uitvoeren.

Afvallen tips voor meisjes: Regel 1

Sla geen maaltijd over (ontbijt, lunch en avondeten). Tussen het ontbijt en de lunch pak je een gezond tussendoortje en hetzelfde doe je tussen de lunch en het avondeten. Als je lichaam hieraan gewend is, heeft het minder de behoefte om tussendoor te snacken.

Afvallen tips voor meisjes: Regel 2

Ga meer bewegen, kies een oefening of sport die je echt leuk vind om te doen. Ook al is het een gemakkelijke oefening, zolang je er maar plezier in hebt, je lichaam blijft dan calorieen verbranden wat goed is om af te vallen. Mensen die geen tijd hebben om naar de sportschool te gaan kunnen 30 minuten per dag stevig doorwandelen of joggen. Ook kun je extra calorieen verbranden door de trap te nemen inplaats van de roltrap. Kijk je veel tv? En wil je van kanaal veranderen, sta op en loop naar de televisie elke keer dat je wilt zappen. Dit zijn kleine dingen die allemaal mee tellen. Door actief met je lichaam bezig te zijn, verbrand je veel calorieen en als je gewicht wilt verliezen op een gezonde manier, dan moet je elke dag blijven bewegen.

Afvallen tips voor meisjes: Regel 3

Verminder het aantal koolhydraten en suikers. Voeding met veel koolhydraten zijn de boosdoener van het hebben van deze overbodige calorieen. Bij het verminderen van koolhydraten en suikers verminder je gelijk het aantal calorieen die je in je dieet gebruikt. In plaats van de ongezonde tussendoortjes waar veel suiker en koolhydraten inzitten kies je vers fruit. Dit zal je calorie-inname drastisch verlagen.

Afvallen tips voor meisjes: Regel 4

Een belangrijke tip om af te vallen voor meisjes is door veel water te drinken (2 liter) oftewel 8 glazen op een dag. Water is een van de belangrijkste elementen die je helpt om snel af te vallen. Inplaats van een fles frisdrank naar binnen te werken, moet je 8 glazen water als doelstelling hebben. Water zorgt er niet alleen voor dat je lichaam schoon blijft van binnen, maar het verminderd ook het verlangen naar zoetigheid. Water geeft je een vol gevoel waardoor je minder honger hebt. En daarbij komt zelfs nog, dat water je stofwisseling verhoogd zodat je sneller vet verbrand.

Afvallen tips voor meisjes: Regel 5

Heb je alles geprobeerd en wil het toch niet lukken, zorg dan dat je een tweede plan hebt, bijvoorbeeld een persoonlijke trainer of dieetist die jou kan helpen om af te vallen. Er zijn namelijk altijd moment waarop je het even niet meer ziet zitten en ermee wilt stoppen. Op deze momenten heb je iemand nodig die je aanmoedigd ermee door te gaan en die je doel in het vizier kan houden. Een persoonlijke-trainer kan ook een speciaal programma voor je maken dat het beste bij jou lichaam past.

Bovenstaande methoden zijn niet moeilijk om te volgen. Wanneer je snel wilt afvallen op een gezonde manier, dan moet je jezelf voorbereiden op een aantal aanpassingen in je leven. Een actiever leven en minder calorie-inname.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :