Afvallenpro

Een bijzondere blik op diverse afvalmethodes

Buikvet verbranden

Dus jij wilt buikvet verbranden ? en vraagt je af wat de snelste manier is om een mooie platte buik te krijgen. Ik ga je in dit artikel een aantal fabels en feiten over het verliezen van buikvet onthullen.

Televisiegoeroes en internethelden weten niet hoe de vork aan het steel zit, laat je niets wijsmaken.

Buikvet kun je niet plaatselijk verbranden!

Buikvet is een signaal van een te hoog vetpercentage, althans hoog genoeg om het vet bij je buik op te slaan. Het is onmogelijk om op een natuurlijke manier plaatselijk buikvet te verliezen. Minder buikvet ontstaat door een lager vetpercentage, dus krijg je alleen door lichamelijk af te vallen.

Liposuctie is de enige manier om plaatselijk vet te verliezen. Bedenk wel dat het vet op een andere plek terugkomt en dat er littekens achterblijven. Veel mensen zijn ontevreden over het resultaat. Het is een uitdaging om op een natuurlijke manier je vetpercentage omlaag te krijgen. Het grootste voordeel is dat je dan uiteindelijk van top tot teen een strakker lichaam krijgt.

Vergeet de buikspieroefeningen, ze zullen inderdaad je buikspieren groter maken maar het heeft geen effect op het verlies van je buikvet. Wat heeft het voor nut om grote buikspieren te hebben wanneer je er een dikke vetlaag omheen hebt? wat is überhaupt het nut van hardcore spieren trainen wanneer een hoog vetpercentage het verbergt?

Juist! wanneer jij echt van je buikvet af wilt komen dan in het belangrijk om zoveel mogelijk in je vetpercentage te dalen daar zijn verschillende methodes voor die we nu gaan behandelen.

Cardio is koning

Heb jij je ooit afgevraagd waarom die marathonlopers zo droog zijn? of wat vraag jij je af wat is nou de snelste manier om vet te verbranden ? nou het antwoord is simpel; beweging! hoe meer je beweegt des te meer vet je zult verliezen. Nu hoor ik je al roepen; ik wil geen marathon lichaam krijgen! Nou kan ik je vast verklappen dat dat vrijwel onmogelijk is indien je hier aanleg voor hebt en/of minimaal 50 km per dag rent. ( iets dat je niet veel mensen ziet doen) Je hoeft echt niet te rennen, je kan ook wandelen, fietsen of zelfs shoppen. Zorg dat je minimaal een uurtje per dag redelijk intensief beweegt. 

Eten onder je onderhoud

Het maakt opzicht niet heel veel uit wat je precies eet. Als je echt motivatie hebt dan zal je met een goed dieet meer afvallen dan zonder, maar het belangrijkste is dat je een maximaal aantal calorieën eet. Hier zijn een aantal berekeningen voor maar uiteindelijk is iedereen verschillend dus het best zoek je uit wat persoonlijk voor jouw werkt.

Ik zal je een simpele formule onthullen hoe jij je energieverbruik kunt berekenen, deze heb je nodig om te weten hoeveel calorieën je het beste kan eten…

De formule  gaat als volgt: Jouw gewicht + 88,2 + (je gewicht x 13,2 ) + lengte in centimeters x 4,6+ leeftijd x 5,6) Een voorbeeld uitkomst met mijn ( eigen gewicht en lengte en leeftijd) : uitkomst 2205,8

Dit is dus wat ik in totaal verbruik als ik helemaal niets zou doen!Wanneer ik op een gezonden manier vet wil verliezen moet ik minimaal 500 calorieën daaronder zitten. Dit probeer je dan twee weken, mocht je dan geen resultaat zien dan haal je er nog eens 200 calorieën van af, tot je wel het gewenste resultaat ziet. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien heel lastig maar zodra je de berekening snapt is het kinderspel.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :