Afvallenpro

Een bijzondere blik op diverse afvalmethodes

Ben je echt bereidt om af te vallen?

Een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen voordat je af wilt gata vallen is of je echt bereidt bent om af te vallen. Een duidelijk en oprecht antwoord kan je een hoop tijd, moeite, frustratie en zelfs geld besparen. Mensen hebben vaak veel redenen om af te vallen maar zodra ze tegen een eerste obstakel aanlopen vergeten ze deze en stoppen ze ermee. Als je zeker weet waarom je echt wilt afvallen, en jezelf hiervan overtuigd dat je het ook echt wilt, wordt alles makkelijker.

Wat er vaak gebeurd is dat mensen zich zorgen maken over hun overgewicht maar te lui zijn om er iets aan te doen. Ze gaan ervanuit dat ze nooit kunnen afvallen en zijn terughoudend om de eerste stap te zetten. Todat een goede vriend erin is geslaagd om een paar kilo af te vallen of totdat ze ‘s avonds naar tv reclames kijken waarin super-modellen fitness apparatuur aanprijzen. Op dit punt gaan ze denken ‘Ik wil ook afvallen’ en er zijn een aantal bij die de telefoon pakken en zo’n mooi fitness apparaat bestellen, in de hoop dat ze in 4 weken tijd er net zo uitzien als die mannen en vrouwen op tv. Jammer genoeg faalt de meerderheid die zo te werk gaat, omdat wonderen niet bestaan, tenminste als het gaat om afvallen. Geen enkel fitness-apparaat, afslankpil of dieet kan je helpen snel af te vallen zonder dat je er zelf moeite voor moet doen. Als je echt wilt afvallen moet je meer doen dan alleen televisie kijken waar ze fitness apparatuur aanbieden. Alleen denken dat je wilt afvallen zal helaas ook niet helpen; het enige dat helpt is daadwerkelijk in actie komen, hard werken is het sleutel woord.

Naast het volgen van een dieet of fitness-schema is het belangrijk dat je vastbesloten bent om af te vallen en gewicht te verliezen. Je moet jezelf ervan overtuigen dat je kunt afvallen (en waarom zou je het niet kunnen), hoe meer motivatie hoe beter en gemakkelijker het wordt. Overtuig jezelf ervan dat het hebben van overgewicht afgelopen moet zijn, omdat het neit goed is voor je gezondheid. De enige manier om dat doel te bereiken is door hard te werken en overtuigd zijn van jezelf. Zorg dat je een plan of schema hebt die je kunt volgen en belangrijk om is dat je de inspiratie hebt en vasthoudt om gemotiveerd te blijven totdat je je doel gehaald hebt.

Maak voor jezelf haalbare doelstellingen en denk aan hulpmiddelen om deze doelstellingen te bereiken. Zorg ervoor dat je een goed dieet volgt, maak een eet- en trainingsschema (hoe vaak ga je trainen, hoelang, wat ga je doen en welke oefeningen) Tevens schrijf je op wat je ultieme doel is, hoeveel kilo wil je afvallen. Visualiseer dit eindoel voor jezelf en denk eraan hoe je je dan zult voelen. Heb je het een keer moeilijk, praat met familie en- of vrienden. Raak neit gedemotiveerd maar werk de volgende keer harder om sneller resultaat te behalen.

Als je de juiste methoden gebruikt hoeft afvallen niet heel moeilijk te zijn. Doe het stap-voor-stap, met geduld en motivatie. Er zijn duizenden mensen die ook met dit probleem zitten elke dag weer. Er zijn honderden die een oplossing vinden. Met een beetje zelfvertrouwen hoor jij bij die paar honderd die wel slagen.

1 Comments

  1. Geduld is een belangrijke zaak om je doelen te behalen. Niet alleen om af te vallen maar in alles. De reden waarom men succesvol is? Omdat ze een geduldig karakter bezitten. Het is helaas niet voor de hand liggend om deze eigenschap jezelf te maken. Wellicht kan daar ook eens op ingehaakt worden?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :