Afvallenpro

Een bijzondere blik op diverse afvalmethodes

Zoveel calorieën zitten er in een pond.

Hoeveel calorieen zitten er in 1 pond? 3500 calorieen maken een pond. Calorieen en aankomen zijn nauw met elkaar verbonden, omdat te veel calorieen en geen beweging ervoor zorgt dat iedereen snel aankomt. Echter zijn calorieen niet slecht, mensen komen aan, omdat ze geen controle hebben over het aantal calorieen die ze binnen krijgen.

Als we het hebben over calorieen die in eten zitten, dan praten we eigenlijk over de meeteenheid voor energie. Bijvoorbeeld, iemand heeft 100 calorieen nodig om honder meter te lopen, hij of zij heeft dan voedsel nodig die 100 calorieen bevatten, zodat hij of zij deze honderd meter kan afleggen. Eet je minder dan de 100 calorieen dan moet je lichaam reserves aanspreken die het heeft opgeslagen, oftewel het opgeslagen lichaamsvet, om dit te compenseren met de te weinig ingenomen calorieen. Hierdoor valt diegene af. Aan de andere kant, als hij of zei meer calorieen binnen krijgt dan dat het lichaam nodig heeft, dan slaat het lichaam deze op als vet. Hij of zij komt dan aan.

Er zitten ongeveer 3500 calorieen in een pond (500 gram). Dit geldt voor de calorieen die in eten zit en voor elke activiteit die energie kost, zoals sporten.

Dit betekent dat iedere 3500 calorieen die iemand afvalt, hij of zei een pond afvalt. Echter, 3500 calorieen op een dag verbranden is niet alleen ongezond, het is ook nog eens bijna onmogelijk. Je moet dus deze 3500 calorieen stapsgewijs verbranden. Voorbeeld, je kunt elke dag 500 calorieen verbranden, dit betekent dat je elke week een halve kilo afvalt. Dit betekent, dat je het aantal calorieen die je binnen krijgt moet verminderen om meer af te vallen.

Als je wilt weten hoeveel calorieen je binnen krijgt, dan kun je de etiketten op de voeding die je koopt bekijken. Elk voedsel bevat een verschillende hoeveelheid calorieen, fruit en groente bevatten veel vitaminen en mineralen maar er zitten weinig calorieen in vergeleken met zuivelproducten waar veel meer vet in zit.

Voedingsstoffen bevatten ook verschillende calorie-inhoud. In Koolhydraten en eiwitten zitten 4 calorieen per gram. In vet zitten 9 calorieen per gram, en alcohol heeft 7 calorieen per gram. Als je dus snel en gezond wilt afvallen, dan moet je je dagelijkse hoeveelheid calorieen verminderen of meer bewegen, zodat je lichaam meer calorieen verbrand.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :